Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.9/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    9.9

Pozostałe oceny

9.6
King, 05-08-2012

Fajne miejsce. cisza, spokój. dzieciaki mają gdzie się bawić całymi dniami są na dworzu.

10.0
Paulina, 01-08-2015

Byliśmy w tym roku z dziećmi. Bardzo fajne miejsce, wszędzie blisko, w domku czysto, pełne wyposażenie + możliwość skorzystania z pralni i większej kuchni w znajdującej się obok willi. Plac zabaw dosłownie pod nosem:) Przesympatyczni właściciele! Na pewno jeszcze tam wrócimy:)

10.0
Malwina , 10-08-2015

Witam wszystkich. Chcę bardzo polecić wszystkim ten obiekt! Wybraliśmy się grupa znajomych z dziećmi nad morze licząc, ze na miejscu uda się coś znaleźć. Gdyby nie pani Agnieszka i Pan Grzegorz, którzy wyczarowali dla nas namioty chyba musielibyśmy wracać pół Polski do domu. Tak życzliwych i sympatycznych właścicieli a właściwie LUDZI dawno nie spotkaliśmy. Dzięki temu zostaliśmy na wspaniale cztery dni!

10.0
Łukasz Sobisiak, 11-08-2015

Rewelacyjne miejsce na wypoczynek z dziećmi. Obiekt pięknie położony na skraju lasu, domki rozlokowane wśród zieleni. Obok domków duży plac zabaw dla dzieci, które korzystają z niego w każdej możliwej chwili. Boisko do siatkówki plażowej oraz Zumby. Domki wygodne, dobrze wyposażone. Do plaży spacer przez piękne lasy. W środku sezonu mnóstwo miejsca na plaży, można o każdej porze dnia znaleźć miejsce nad samym morzem. Przesympatyczni właściciele Grzegorz z Agnieszką, którzy na każdym kroku służą pomocą i radą tworząc wspaniałą atmosferę! Kąty Rybackie także godne polecenia, miejscowosć raczej kameralna, spokojna, bez zgiełku, dobra baza wypadowa do Malborka, Fromborka, Trójmiasta. Szczerze polecam!

10.0
Rodzinka +3, 15-09-2015

Świetne miejsce godne polecenia! Domki bardzo fajne, polozone praktycznie w lesie, dobrze wyposazone, bardzo fajny plac zabaw dla dzieci. Okolica spokojna, bez tłumów, piękna plaża. Spędziliśmy tak bardzo mile wakacje. "Baba Aga" i jej mąż Grzegorz to bardzo mili ludzie, którzy razem z tym urokliwym miejscem tworzą niezapomnianą atmosferę! Polecamy serdecznie!

10.0
Bożena Jurecka, 16-06-2016

Gościliśmy z grupą dzieci z Mrągowa w dniach 23-25.05.2016. Obiekt zgodnie z opisem. Świetne warunki do wypoczynku i zabawy. Życzliwi i sympatyczni właściciele. Blisko do morza i zalewu. Polecamy ten obiekt grupom zorganizowanym oraz rodzinom z dziećmi. Bożena Jurecka i Jolanta Matyszkowicz - wychowawcy

9.6
Sławomir Orłowski, 17-05-2017

Super miejsce, cisza, spokój, naprawdę można odpocząć w lesie, dość blisko morza.

10.0
Tomasz Jarecki, 23-06-2017

Witam wszystkich. Zgadzam się z opiniami innych turystów. Doskonałe miejsce, świetne warunki, czyściutko w domkach, pachnąca pościel - SUPER! Dla dzieci ogromny plac zabaw z huśtawkami, zjeżdżalniami. Rano pijąc sobie kawkę patrzyliśmy z żoną jak dzieciaki już się bawiły. Wszystkim polecamy!

10.0
Agata, 25-06-2017

Bardzo fajne miejsce, miła atmosfera. Szefostwo campingu uprzejme i pomocne. Bardzo polecam ten obiekt na wyjazdy z grupką znajomych, czy z rodziną. Wraz ze znajomymi jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu i napewno przyjedziemy jeszcze raz za rok. O tak miłej atmosferze można sobie tylko pomarzyć, a jednak w tym miejscu to się spełnia. Oceniam miejsce celująco!

10.0
Monika Pietrasik, 01-07-2017

Przyjemna atmosfera.

9.6
Alex Ber, 03-07-2017

Bardzo gościnni i przesympatyczni gospodarze. Gorąco polecam. Miejsce pod względem położenia na 5+, domki czyściutkie i dobrze wyposażone a Pani Aga zawsze uśmiechnięta i służy pomocą. Na pewno tam jeszcze wrócimy. A tym co szukają luxusu polecam hotel w Sopocie, Rezydent,:)

10.0
Anna Bobrowicz, 13-08-2018

super obiek i super ludzie!

10.0
Klaudia Linkowska, 16-06-2019

W domkach Baby Agi spędziliśmy weekend z dwoma dużymi psami .Były to najlepszy wybór z możliwych domek jak i cały obiekt bardzo zadbany, czysty, przestronny, funkcjonalny wygląda identycznie jak na przedstawionych fotografiach. Zazwyczaj gdy jechaliśmy na domki chcąc wziąć prysznic trafialiśmy na prawie zimną wodę u baby Agi była gorąca:) za co wielki plus .Miła atmosfera, przyjaźni właściciele. Genialne podejście do nas jak i psów. Ośrodek ma bardzo rozsądne zasady które sprawiają że każdy klient czuje się dobrze i komfortowo. Dodatkowym atutem jest kawiarnia z pyszna kawa i domowym ciastem. POLECAMY SERDECZNIE I DZIĘKUJEMY ZA MIŁĄ OBSŁUGĘ!: D

Pogoda

Pogoda Kąty Rybackie na dziś: 10-05-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 14 19 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 12 15 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 14 22 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 18 22 °C